dimecres, d’agost 24, 2005

De que va this blog? I don't know

Què escriuré aquí? Comentaris filtrats per sa meva limitada i poc cultivada ment. Escriuré sobre l'actualitat, però també plantejaré preguntes trascendentals que aniré responent poc a poc. Com va dir Antonio Gala (no record a on, però a la tele): "el tiempo corre más rápido que el hombre", i no tenim temps per esser curiosos. Aquest serà un espai per recuperar aquesta curiositat.

Heu de considerar que soc un PhD student. What does it mean? Que soc un pringat sense diners que té un munt de temps lliure per poder fer aquestes estupideses que no costen un duro. A més, estic rodejat de gent com jo, "nerds" que tenen molt de temps per preguntar coses trascendentals com per exemple: "¿Qué porcentaje de telecomunicaciones transatlánticas van a través de cable?" o "why this kind of word-style is called italics?"

La frase que millor em pot definir fou dita per Sócrates i diu: "jo només sé que no sé res". I és així (È cosi diuen els italians. Quina gran frase!!! L'emplearé + sovint). "Pa que nos vamos a engañar". No sé nothing de musica, cinema, criket, física cuántica ni tan sols d'economia. No sé perque hi ha més races de cans (gossos) que races humanes, si Lidia Lozano realment ha vist a la filla d'Albano i Romina o si l'home ha arribat a la lluna. No sé si Cristobal Colón fou el primer o si Pedro J. i Agata Ruiz de la Prada han nedat a la "seva" piscina mallorquina. Tampoc sé si Maria Teresa Fernández de la Vega ha tengut relacions sexuals. No sé perque Jose Mari Aznar no aprèn anglès abans de parlar en públic a George Town o com pot esser tan astut i intel·ligent com per adaptar-se al dialecte espanyol de cada zona ("estamos trabajando en ello") i a més parlar català a la intimitat.
Llavors, si no puc escriure sobre totes aquestes coses, què puc aportar a través d'aquest blog?

I'm gonna think on it.

8 Comments:

Blogger Arnau said...

Benvingut al mon dels blogs nano!
M’has deixat flipat! Aquest post l’hauria pogut escriure jo mateix paraula per paraula. M’ha encantat especialment la definicio de “PhD student”. L’adoptare al meu propi diccionari.
Be, doncs ja tens un altre lector i, si no t’importa, posare un link al teu Blog des del meu. Aixi potser aconseguirem que algun nerd mes llegeixi el teu Blog. Ah, i parlant de nerds, a veure si animes als teus companys a ecriure tambe el seu Blog. Ja ric nomes d’imaginarme els comentaris que podria fer, per exemple, en Pablito.
Felicitats de nou Toni!

dj. d’ag. 25, 04:22:00 p. m.  
Blogger Cesc Amat said...

Toni,

Aviam si t'animes i aquest blog va endavant! Vinga, benvingut a la blogosfera i records.

dt. d’ag. 30, 06:35:00 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Hola Toniet que pasa con toda esta tecnologia? Tienes que disculparme si no te llame' por tu cumpleaño pero creo que puedas entenderlo: la boda en sicilia es algo verdaderamente impresionante la del Bennies aun mas!
Hemos vevido i comido como animales.
Esta del blog me parece una cosa buena, asi puedo hablar un poco con los de mas.Y al mismo tiempo ver la evolucion de tu pensamiento... Que tal Arnau? Que tal Francesc? Ahora estoy en Suiza, asi que si teneis dinero de "limpiar" ya sabeis como hacer. Que mes un abrazo fuerte al tonis y un beso a la marga como siempre! Vuestro Este
Te llamo este puto fin de semana...si estoy en casa

dl. de set. 05, 07:48:00 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Ultima cosa nen. Por el catalan no problem faltaria mas!!! pero porque coño tienes el aleman para enviar els comentaris? Vale, dos año con el Harald no se olvidan sobre todo si no habla mucho!!!, eres mallorquin, pero coño un poco de nazionalismo!!!!

dl. de set. 05, 10:45:00 p. m.  
Blogger Arnau said...

Hola Este! Ya veo que estas muy bien y que ahora te propones acabar con la reputacion labrada a base de siglos de la banca suiza. Te deseo suerte chico.
Yo ahora estoy intentando demostrar que qualquier palurdo se puede sacar un PhD en USA. Ya te contare que tal va mi tesis. Ah! y a ver si algun dia te pasas por Chicago y asi te muestro el pueblo, ok? Chao bello

dl. de set. 26, 03:16:00 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Really amazing! Useful information. All the best.
»

dj. d’ag. 10, 11:56:00 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Your site is on top of my favourites - Great work I like it.
»

dc. d’ag. 16, 08:48:00 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Si, probablement per la qual cosa es

dt. de febr. 23, 11:49:00 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home