divendres, de setembre 30, 2005

Acebes, Idaira i altres sals d'aquesta vida

A la fi s'ha aprovat l'estatut. Sé que aquest és un moment històric i al carrer es nota. Avui he anat a comprar un poc de fruita i m'he trobat a dues dones de mitjana edat conversant: "hem acabat una època a la nostra vida" -deia una d'elles. I l'altra li contestava: "Sí. Aquest i el dia en que va nèixer el meu Joanet són els dies més importants de la meva existència". A Barcelona tothom va amb una altra cara pel carrer. Sembla que estic submergit en un anunci de compreses.

Però allò més divertit és escoltar n'Acebes (captat, a l'esquerra, el 12-M). L'ex-ministre és una d'aquelles persones que "alegren" el dia a dia i que aporten aquella sal necessària per donar gust a la nostra existència, com fou Aznar en el seu temps (encara hi ha algunes aparicions esporàdiques que no tenen desperdici) o Idaira a OT [...sí, ho confeso, estic al dia del que està passant a l'acadèmia. Però és que enguany és molt interessant. Resulta que aquesta tal Idaira canta de punyetera pena i així li diuen continuament els professors i el jurat, però a Canàries, el seu lloc d'origen, s'ho estan montant bé i estan aprofitant que la participació de l'estat en les votacions d'O.T. és baixa (ja no hi ha tanta audiència) per anar-la col·locant setmana rera setmana en els llocs capdavanters. Les cares del jurat i dels professors cada vegada que la canària se salva són tot un poema. Eliminant això la resta del programa és magre, magre. És com Eurovisión, un partit de bàsquet o altres coses que en aquesta pàgina en continguts per tots els públics no puc esmentar, només tenen gràcia al final...].
Però tornem a n'Acebes. "El estatuto es el primer paso en la desmantelación de España" o "El espíritu del 78 está siendo sustituido por la incitación a recordar el 36...." són només dues petites proves del seu extens repertori. Encara que sembli mentida aquest bon home és llicenciat. Bé, llicenciat en dret (així ja no és tan sorprenent el que pot arribar a dir [demano perdó pels qui han estudiat dret, però è cosi.]). Sense cap dubte, Acebes és el millor ministre del govern socialista. I com que una imatge val més que mil paraules aquí teniu el que vull dir:

5 Comments:

Blogger peixet said...

Who is so stupid to believe that this is a good place to put an advertisment?

dv. de set. 30, 06:07:00 p. m.  
Anonymous Anònim said...

joder toniet pero quien son estos estronzos? Como se dice en italiano ...apunta apunta "la madre dello stupido e' sempre incinta", y claro como se abla del Angel... me parece que esta frase suene bien! El acebes tiene el mismo efecto que una noche pegado a la tele mirando Hotel glamur te acuerdas tio?!
un abrazo, ste
Pd pero soy el unico tonto que se mira este blog o que? Por lo menos la marga te lee?!!!!!!

dt. d’oct. 04, 12:15:00 p. m.  
Blogger Cesc Amat said...

Che boludo... yo tambien lo leo de vez en cuando! Com anem Toni ? Com un anunci de compreses va serel 30 de setembre ? Suposo que ho dius mig en conya... Però bé, sí, fins aquí anglaterra sento el soroll dels cavernícoles de Madrid. Només espero que al final prevalguin els ponts de diàleg! Bé, apa, recordsi bona feina als phds... :)

dc. d’oct. 12, 11:02:00 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Your site is on top of my favourites - Great work I like it.
»

ds. d’ag. 12, 12:03:00 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Your are Nice. And so is your site! Maybe you need some more pictures. Will return in the near future.
»

dj. d’ag. 17, 06:34:00 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home